Beste inwoners van Nijeberkoop en daarbuiten

Welkom op onze website van de enige vereniging die ons dorp nog rijk is!

Wist u dat we de afgelopen 20 jaar, elk jaar konden schaatsen op onze ijsbaan aan de Grindweg van Nijeberkoop? Soms slechts één dag maar door grote inzet van onze leden krijgen we het altijd weer voor elkaar om onze ijsbaan gereed te krijgen. Dit is nog een hele klus omdat we een natuurbaan hebben met altijd water erin. Dit betekend dat we elk jaar met waadpakken de “baan” in moeten met een zeis om de baan te ontdoen van de waterplanten. Door deze natuurlijke baan, die gelegen is tegen een boswal, hebben we altijd snel ijsgroei en kunnen we bijna als eerste “los” met onze baan. Hier zijn we erg trots op! Daarbij zijn we aangesloten bij de “Bond van ijsclubs van Ooststellingwerf” Hierdoor hebben we eens in de zoveel tijd officiële baan kampioenschappen van Ooststellingwerf op onze baan. Het openstellen van onze baan is om ijspret in de ruimste zin van het woord te stimuleren.

Op 2e kerstdag organiseren we altijd onze traditionele kerstwandeling. Deze wordt elk jaar op een verrassende manier uitgezet in de mooie omgeving van het kleinste dorp van Ooststellingwerf. In 2018 hadden we een record aantal deelnemers van 136 mensen.

Tot slot wil ik u graag uitnodigen om lid te worden van onze ijsvereniging “Samenwerking”. Het kost u 5 euro/jaar per gezin, dan kan u tijdens de ijsperiode gratis schaatsen op onze baan en tegen een gereduceerd tarief mee doen aan onze kerstwandeling. Ik wil u graag als lid verwelkomen bij onze mooie ijsvereniging, want hoe meer leden hoe grotere de “Samenwerking”!
Met vriendelijke ijsgroet,

Roelof André Groen
Voorzitter IJsvereniging “Samenwerking”

Lidmaadschap

Ik wil u graag uitnodigen om lid te worden van onze ijsvereniging “Samenwerking”. Het kost u slechts 5 euro/jaar per gezin. Ik zie u graag als lid tegemoet van onze mooie ijsvereniging want hoe meer leden hoe groter de “Samenwerking”!

Aanmelden

Aanmeldformulier
Voordelen van uw lidmaadschap
  • U mag gratis schaatsen op onze ijsbaan
  • U krijgt een gereduceerd tarief op het inschrijving voor onze kerstwandeling.